MojaGaraza.rs | MojaGaraža MojaGaraza.rs | MojaGaraža
Objavi

Imam problem sa Mondeom Titanium 1.8 tdci 125hp, pri paljenju ima plavkast dim vrlo maloo i gust crni dim. Pri svakom kretanju ima crnog dima čak i na autoputu kad dodam gasa ostavlja za sobom zavesu dima. Po nekad u gradu posle normalne vožnje čujem pri dodavanje gasa, pišti zvuk dolazi iz desne strane motora. Vuče kao nenormalan ne troši antifriz osim što vakum pumpa malo balavi. Check engine nema ali ima greška senzor usisatoplotnog zraka. Pa me sad brine taj plavkast dim koju se gubi a ponek... Pročitaj više

pre 20 sati
heise nberg pre 18 sati

Pregledati sva creva, cim sisti i dimi neko crevo vuce fals vazduh. Ne znam da li ta vakum pumpa moze da pravi takvu vrstu problema, mozda je bas ona problem.

Učitaj još odgovora

Imam problem na lanciju libru da pepeljara nece da se zatvori kada hocu da je zatvorim vraca je da bude otvorena. Hvala

pre 5 sati
Dimitrije Nikolić MG moderator pre 2 sata

Kakav uopšte mehanizam ima? Možeš da improvizuješ neku bravicu, samo je pitanje koliko je žao da oštetiš taj deo oko piksle. Ja imam nekoliko ideja kako bih to izveo, ali bih morao ipak da vidim uživo kakvi su materijali i šta sme da se buši. Najgore je to što je upaljač unutra.

Koji je DPF u ovom modelu, motor 1,6 66kW, godište 2008-o. Da li radi regeneraciju preko aditiva/ulja koje se sipa u poseban rezervoar ili radi preko nafte kao na nekim modelima ili kako već?

pre 2 sata
Top