( - ): Слободан pita ostale vozače | MojaGaraža ( - ): Слободан pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Ако ја живим у једном граду, а хоћу да купим нерегистрован ауто са ауто-плаца из другог града, како се тај ауто региструје?
Мора прво на пробне таблице, па када га довезем у мој град, на технички преглед па на регистрацију? Или како?

04. Nov 2021.
Darko Petrovic 05. Nov 2021.

Можеш пробне таблице, а можеш и шлеп да платиш да ти довезу аутомобил.
Да, управо тако, среде се сви папири да је ауто твој, узимаш ту гомилу идеш на технички, после техничког идеш у суп и тамо све завршаваш. :)

Tibor Koči 05. Nov 2021.

Probne tablice su skupe i mora se uraditi tehnički da bi sa njima auto mogao u saobraćaj. Ako dva grada nisu predaleko naj bolja opcija je da u slučaju kupovine plac obavi uslugu tehničkog u blizini jer uvek imaju svoj šlep, pošalju ti papire, obaviš registraciju u svom gradu, kad stignu redovne tab...Pročitaj više

Слободан Човек 06. Nov 2021.

Хвала. Нисам знао да су пробне таблице баш толико скупе. Глупо је што не може било где да се региструје на онај град где живим, него мора физички да се то уради у том граду. Тешка глупост.
Гледам у Енглеској, људи имају право да одвезу нерегистрован ауто до техничког, без икаквих таблица и папира...

Слободан Човек 07. Dec 2021.

Пробне таблице коштају изгледа око 5.000 динара. Не могу да верујем како људи лупетају и праве ми погрешан утисак. "Пробне таблице су прескупе". Ја све мислим бар 30.000 динара или тако нешто. А оно беда од 5 хиљада. А транспорт камионом би кошта бар 15.000 динара...

Top