Volkswagen Golf Hatchback (2004 - 2008): Nebojsa pita ostale vozače | MojaGaraža Volkswagen Golf Hatchback (2004 - 2008): Nebojsa pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Smem li da operem tj da ispuskiram auto dole po podu...da skinem so koja se verovatno nakupila preko zime. Mislim...da li mogu da pokvasim nesto oko motora i ako imam onu plasticnu zastitu dole?

08. Feb
Bojan Nedeljkovic 08. Feb

Ma nece da ga boli nista. Sta mislis kako peru motore na placevima? I da li je motoru ikada zasmetalo kada uletis u neku baru?

Ne moras bas da prskas po kablovima ispod haube, ali odozodo je sasvim bezbedno.

Dimitrije Nikolić MG moderator 08. Feb

Da, samo pazi da ne uperiš baš jak mlaz negde tako da zaobiđe zaštitu i da ode gore, mada ni to ne bi trebalo da bude problem. Ipak, ja sam malo paranoičan po tom pitanju, pošto znam par ljudi koji su imali raznih problema nakon pranja motora.

Igor Pavlovic 09. Feb

Ne znam odakle si ali na Tosinom bunaru imas samousluznu perionicu koja ima perionicu sa cetkama 250din je udje auto i opere ga svuda cak ima prskalice ispod patosa i na kraju osusi mnogo dobra stvar. Nemas cega se bojis. Pa sta kad su velike kise i bare pa do sad bi ga zeznuo sto puta .

Top