Citroën C4 Picasso (2007 - 2014): mihajlo pita ostale vozače | MojaGaraža Citroën C4 Picasso (2007 - 2014): mihajlo pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Sa xsare picasso presao sam na c4 picasso...kupio auto pre par dana, auto je 2.0i 16v 103kw sa automatskim menjacem. Do sada nisam vozio automatik pa me zanima da li je normalno da auto trese prilikom polaska napred-nazad i to cini mi se samo kad je menjac hladan, ostale brzine +/- rade najnormalnije?

02. Sep 2017.
Darko Petrovic 02. Sep 2017.

Аутоматик не би смео приликом кретања да тресе, провери га да ли може на неком успону да покрене аутомобил без гаса..
Убаци у "Д" и пусти кочницу, ако тресе и има проблема на успону без гаса онда до мењача нешто није у реду...
Јел аутоматк или полуаутоматик?

Sale Zivkovic 14. Nov 2017.

Jaoooo koliko strucnjaka, da ti pukne glava!
Da si pitao o obicnoj opekotini do sada bi, po njihovom, vec umro.
POLU AUTOMATIK nije isto sto i AUTOMATIK vec je to "ROBOTIZOVANI MENJAC" koji je napravljen da traje duze od atomatika jer ima sve delove manuelnog menjaca, a uzivate u prednostima automa
...Pročitaj više

Ivan Nedeljkovic 14. Nov 2017.

Ja sam stručnjak za neke druge stvari za ovo idem kod pravog strucnjaka. Ali ti si prevazišao sve stručnjake u ovoj oblasti, tvrditi da je “normalno da auto trese prilikom kretanja” ma ti nisi stručnjak ti si Nobelovac!

Sale Zivkovic 14. Nov 2017.

Takve ovce kao ti i jesu za sisanje. Krivo mi je samo sto kod mene nisi dosao, takvoj dijaboli bi sve pare uzeo i ne bi trunku zaljenja osetio isto kao i taj tvoj strucnjak sto nije.

Ivan Nedeljkovic 14. Nov 2017.

Ti bre sem sto si retardirano glup još si i bezobrazan. Ja po tebi vozim neispravan auto jer ne trese prilikom kretanja 😂😂😂 Strasno jbt. Nemam više nameru da se natežem ovde stobom STRUČNJAK, možeš da odgslopiras slobodno.

Top