Hyundai Matrix (2001 - 2010): Ljuba pita ostale vozače | MojaGaraža Hyundai Matrix (2001 - 2010): Ljuba pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Postovani ! Imam problem sa Matrix-om 1,5 CRDI 2004.god. Naime , kada pod opterecenjem dodam malo jace gas , ugasi se i nece da upali bez spreja ... Sumnjam na pedalu gasa ... Ima li neko iskustvo sa ovim problemom ? Hvala za pomoc !

01. Feb
Dragoslav Pavić 29. Mar

Ljubisa
Bio sam u jednom servisu kojikao obecava i koji je prikacio neki poveci digitron kao dijagnostiku.
Predihtovali su mi pumpu visokog pritiska koja je vlazila naftom ispod i navodno pustala naftu u karter pa su mi i zamenili ulje i filter ulja.Uz to su mi preoprali 2 senzora izmedju pumpe i di
...Pročitaj više

Ljuba Simic 29. Mar

Odlično ! Normalno je da dizne malo prelivaju kada motor radi ali prilikom verglanja ne sme ni malo da preliva ... Ovo sa špricevima je priručni test kada nemamo servis pri ruci ... ja živim u provinciji ... Lep pozdrav !

Dragoslav Pavić 30. Mar

Ljubo Simicu neato slicno tvojim spricevima mi je odradio majstor u serviau ali sa cevcicama prwdvidjenim za to merenje.U sustini trebalo bi sto ravnomernije da se pune i sto sporike sve 3 cevcice sto znaci da sve dizne podjednako propustaju koliko sam ukapirao.
Kada se skroz zapuse em nrzo puni cev
...Pročitaj više

Top