MojaGaraza - Edin Edo | MojaGaraža MojaGaraza - Edin Edo | MojaGaraža

Edin Edo

Član od 08. Mar 2018.

55 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Pozdrav drustvo,heto sam da vas pitam dali je neko imao slican problem na passatu b6 kada kocim lagano pocne motor da trese i menja se rad motora neznam dali ima to veze sa vakumom primetio sam kada stiskam kocnicu malo susti vazduh,na leru nema promena u radu samo kad je u voznji.

15. Maj

Zdravo drusto,na pasata b6 kada otvorim vrata nekad se pali nekad ne pali svetlo na plafonu,prekidac je labav,druga svetla se pale samo nece ovo na plafonu,dali je u pitanju micro prekidac ili je problem u prekidacu koji se nalazi na lampi?

26. Mar

Zdravo drustvo ,dali neko zna kako podici malo vozaceva i suvozaceva su spala,nisu u liniji?Passat b6

24. Feb
Zoran Saz 25. Feb

Prvo treba skinuti ili nekako doci do strafa koji je iza prednjeg krila,mora se skida plastika blatobrana i tu unas straf pa podesavaj to je straf od sarke,nije tesko za obaviti.Prvo probaj ovo a ako je krivo imi nece iz nekog tazloga onda novo.

Učitaj još odgovora

Zdravo drustvo,koliko od prilike kosta veliki servis za pasata b6,bez ulja i filtera?

16. Feb

Zdravo drugari,dali zna neko da mi kaze kako se steluju vrata na passata b6 ,malo su mi spala vozaceva nisu u liniji?

03. Jan

Zdravo drugari,dali je pametno koristiti elektronsku parkirnu kocnicu kada su niske temperature?

02. Dec 2018.
Ivan Milenkovic 02. Dec 2018.

Mislim da nije pametno, ali meni se desilo pre dva dana kada je ujutru bilo - 10, da mi prijavi grešku parking brake fault i kada ručna nije bila uključena, sve dok nije otoplilo nije radila, sada sve ok.

Učitaj još odgovora

Zdravo drustvo, danas sam u toku voznje u 5tu brzinu kada ubacim cuje se neki zvuk,identican kao kada na ovom auto putu nagazite liniju,to je par sekunidi dok pustam kvacilo,dali je neko imao slican problem?

18. Okt 2018.

Zdravo drusto,planiram da zamenim prekidac za prozor ,desni suvozacev na passata b6,zanima me dali se skida ceo tapacir ili samo se skine rucka?

16. Okt 2018.

Zdravo drugari,imam jedno pitanje.Skinuo sam stopove i video sa su oni dihtunzi skroz losi zbog toga mi uliva voda i magle mi stopovi.Imali gde da se oni dihtunzi kupe ili da se od necega naprave.

25. Sep 2018.
Zoran Saz 25. Sep 2018.

Ma vrati dihtunge samo na njim namazi silikon ali kupi onaj za karter sto se koristi imas i kepo napamazi vrati i nema da brines nista.Na pijaci ja kupio kosta 150 din.taj silikom.

Zdravo drugari, imam problem magle mi stopovi i kada perem masinom ulije voda pored njih,to su oni na gepeku,kako to resiti?

22. Sep 2018.
Top