MojaGaraza - Aleksandar Maksimovic-Maxa | MojaGaraža MojaGaraza - Aleksandar Maksimovic-Maxa | MojaGaraža

Aleksandar Maksimovic-Maxa

Član od 01. Jan 2012.

6 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Posedujem Reno Lagunu 1.9dci-2004godste,kod mene je treci mesec i jako sam zadovoljan... Jedini problem koji imam,a mucim se sa njim vec mesec dana,tjs ja i majstori I nikako nemozemo da provalimo sta je,kada naglo pustam kvacilo ili kad malo ostrije krecem nesto mi lupka na desnoj strani... A ima dana kad se to uopste i ne cuije. Majstori kazu da je trap super i da je sve kao novo,nosaci motora su ok. Ako je neko imao nekada slican problem,neka pise :) Pozdrav! :)

01. Jan 2012.
Pogledaj ostalih 18 komentara
igor Zarkovic 12. Mar 2013.

prijatelju to sto se cuje sa tvoje desne strane kad lupne kad krenes u rikvreci ili prilikom dodavanja i oduzimana gasa uvek lupne jeste spojnisa desne poluosovine sa menjacem . Ta spojnica ima nutove i ona spaja osovinu i menjac ,od mekseg je materijala od osov. i menjaca pa se nutovi pojedu ali s...Pročitaj više

igor Zarkovic 12. Mar 2013.

O tom problemo na renault forumu niste ne pise ,jer forum ne cine majstori ni servisi koji prezentuju svoja iskustva u resavanu problema inace kako bi oni zaradjivali.,A druga stvar ako ne vozis lagunu nemoj ni da komentarises jer je taj auto po sebi specifican od drugih renoovih vozila.

Top