MojaGaraza - Fiat Marea Weekend (1997 - 2002) | MojaGaraža MojaGaraza - Fiat Marea Weekend (1997 - 2002) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A

Iz Velike Plane sam,vozim Fiat Mareu 1.6 benzinac.2001 god. Trebam da sredim prednji i zadnji trap. Cuo sam da se moze i da je jeftinije da se radi reparacija. Da li postoji servis u mojoj okolini(Pozarevac,Smederevo,Kragujevac) koji bi to kvalitetno odradio i ako neko zna broj telefona istog?

01. Sep 2019.

Rucna kocnica
Kako se steluje rucna kocnica kod Fiat Maree Weekend 1.9 jtd, 2002 god. St Moritz?

23. Jul 2019.

Fiat Marea St Moriz 1.9 jtd, 81kw, 2002 god. Gde se nalazi centralna brava, njen relej i osigurac za nju. Radi mi na kljucu sve ok. Na daljincu radi samo kada sedim u kolima, van njih ne reaguje. Stavio novu bateriju u daljinac i sve isto. Sta raditi?

19. Jul 2019.

Fiat Marea St Moriz 1.9 jtd, 81kw, 2002 god. Gde se nalazi centralna brava, njen relej i osigurac za nju. Radi mi na kljucu sve ok. Na daljincu radi samo kada sedim u kolima, van njih ne reaguje. Stavio novu bateriju u daljinac i sve isto. Sta raditi?

18. Jul 2019.

Da li odgovara turbina sa stila 115ks na mareu 110ks..marea je takodje sa varjabilnom geometrijom

09. Maj 2019.

Da li odgovara turbina sa stila 115ks na mareu 110ks..marea je takodje sa varjabilnom geometrijom

09. Maj 2019.

Dobro vece svima ja sam ovde nov imam fiat mareu 1.9 jtd 2001 god. I mogu da kazem zadovoljan sam njom, e sad ovako pojavila mi se na tabli code kjluc i sad auto ima problem sa paljenjem vergla ali nece da upali a rezervni kljuc nemam pa bi vas zamolio sta da radim neko kaze da mu uradim imo off ja sene razumem u auta pocetnik aam molim za pomoc

29. Apr 2019.
Vasilije Zderonjic 30. Apr 2019.

Jeftinija varijanta, oštetili se kontakti u samom ključu, neki elektroničar da ih pažljivo preletuje. Skuplja varijanata, zajebava brava ili imobilajzer , mora on da se vadi i da se reparira. Ako ga već vadiš pametno bi bilo napraviti i drugi ključ .

Pozdrav svima, imam jedno pitanje.

Na autu su mi 185 65 14 koje su fabricke, e sada, nasao sam letnji set na alu felnama sa 1 godinom starim gumama u velicini 185 55 15 tj fabricka za fiat bravo.

Marea je jtd pa me brine da li joj je ta guma slaba.tj 82 je index nosivosti 475kg a kod mene je 86 index 530 kg.

Ako je neko vozio mareu na ovoj dimenziji ili zna provereno bio bih zahvalan na odgovoru jer nije fabricki propisana ni kao opcija za mareu.

12. Apr 2019.
Vasilije Zderonjic 12. Apr 2019.

Kod nas se ljudi voze na svakakvim govnima, a bog zna koliko gume utiče na sve one slučajeve gde neko "iznenada" pređe u suprotnu traku ili sleti sa puta. Teorija kaže da proizvođači namerno daju malo tolerancije kad deklarišu nosivot i max brzinu za gumu. Ali takođe je istina da je guma dodatno op...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Imam problem sa radom motora na leru kad je ugrejan auto. Auto bas nemirno radi, menjali smo klapnu gasa, proveravali jel dobro uzubcen, glava motora je dobra. Mehanicar mi je rekao da je moguc problem u racunaru a videli smo da nece da upali kada stavima drzac racunara. Kad se skine pali sasvim normalno a kad je zagrejan i kad se malo gasa pocne mirno da radi. Sta bi mogao biti problem?

30. Mar 2019.
Ivan Vukovic 31. Mar 2019.

Automobil mi na leru radi nemirno, pali normalno ali cim se pusti malo gas krene da radi nemirno. Dok je hladan i na saugu on dosta mirnije radi ali cim dostigne radnu temperaturu radi nemirno. Proveravao sam klapnu gasa, bobinu, glavu, pumpu goriva i nista i dalje isto radi, u voznji mi nista ne sm...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Automobil mi na leru radi nemirno, pali normalno ali cim se pusti malo gas krene da radi nemirno. Dok je hladan i na saugu on dosta mirnije radi ali cim dostigne radnu temperaturu radi nemirno. Proveravao sam klapnu gasa, bobinu, glavu, pumpu goriva i nista i dalje isto radi, u voznji mi nista ne smeta i povlaci odlicno, cak bolje od nego drugi auti sa tim motorom. Jedino sto je preostalo je da ima problem sa racunarom jer kad vratim drzac kompjutera nece uopste da upali, a kad skinem pali sasvi... Pročitaj više

26. Mar 2019.
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top