MojaGaraza - Daihatsu Terios (1997 - 2005) | MojaGaraža MojaGaraza - Daihatsu Terios (1997 - 2005) | MojaGaraža

Pronađi automobil

29 vozača ga je parkiralo
4 ocena
77.3
 • Cena/Kvalitet:
  75/100
  Komfor:
  50/100
 • Održavanje:
  75/100
  Potrošnja:
  88/100
 • Pouzdanost:
  88/100

Jer moze neko da mi objasni gde se nalazi filter kabine kod navedenog automobila. Obisao brdo servisa i svi kazu da nema mesta za filter, da li je to moguce?

16. Okt
Učitaj još odgovora

Jer moze neko da mi objasni gde se nalazi filter kabine kod navedenog automobila. Obisao brdo servisa i svi kazu da nema mesta za filter, da li je to moguce?

16. Okt
Učitaj još odgovora

Imam staru lambdu sa 4 izvoda: dve crne žice, belom i plavom i novu univerzalnu sondu koja ima 2 bele žice , crnu i sivu. Da li neko zna šemu povezivanja. Šta povezati uz šta.
Unapred zahvalan

24. Jul

Imam staru lambdu sa 4 izvoda: dve crne žice, belom i plavom i novu univerzalnu sondu koja ima 2 bele, 1 crnu i 1 sivu. Kojim redosledom da prevezem na dzek a da ne zeznem novu sondu? Molim za pomoc od nekog strucnjaka.

22. Jul

Lambda sonda

22. Jul
Nemanja Neksy Pavlovic 22. Jul

Imam staru lambdu sa 4 izvoda: dve crne žice, belom i plavom i novu univerzalnu sondu koja ima 2 bele i jednu crnu i jednu sivu zicu. Kako pravilno da prevezem na dzek od stare lambde da bih mogao da prikljucim novu lambdu?

Zna li neko koja je potrosnja ovog modela 1,3benzin 63kw 86ks

17. Apr
Uroš Rakočević 20. Apr

Ovaj auto sam vozio u taksiju.. pouzdan , izdrzljiv , jednom rijecju - nevjerovatno kvalitetno vozilo.. potrosnja moze da se spusti na 6 lit. na otvorenom putu.. inace neka prosjecna je oko 8 lit...

Učitaj još odgovora

Dali zna neko kolika je potrosnja od-do 1,3benzin
Kakvih mama ima

17. Apr
Boki Made in Serbia MG moderator 17. Apr

Njihovi motori su dosta pouzdani, nije toliko čest auto da bih delio neka velika iskustva, ali za nekolicinu za koje znam da voze bilo kakav Daihatsu znam da imaju samo pozitivne komentare. Što se potrošnje tiče, sigurno nije baš mala jer je u pitanju poprilično neaerodinamočno vozilo sa masivnom tr...Pročitaj više

Kako se pokazao Dauhatsu,kvarovi ,mane?

18. Mar

Daihatsu terios 2001 god. Prilikom zamene sijalice na tabli sa komandama za (grejanje-hladjenje) bila je ukljucena pozicija kada sam stavio novu sijalicu(verovatno sam prespoio) jer je izbila mala varnicica i na tabli se ugasili sijalice koje osvetljavaju instrument tablu, pozicija ne radi, niti se cuje zvuk upaljenih svetala kada su vrata otvorena. Duga i kratka svetla rade pa me zanima sta je problem, da li je izgoreo neki osigurac( i gde se nalazi) ili je nesto drugo u pitanju. Hvala unapred... Pročitaj više

02. Jan 2018.

Daihatsu Terios da li ima na homokinetickim zglobovima do tocka, osigurace sto spajaju osovinu i zglob(gde osovina ulazi u zglob).

01. Feb 2017.

Kako da proverim da li Daihatsu Terios ima ABS.

03. Jan 2017.
Učitaj još odgovora

Kako da proverim da li Daihatsu Terios ima ABS.

03. Jan 2017.
Učitaj još odgovora

set kvacila za dajhacu terios 1.3 2002 god

10. Mar 2015.

brat kupio polovnog Daihatsu Terios-a sa protektiranim gumama, sada hoce da kupi nove jer kaze da protektirane gume nisu dozvoljene zakonom kod nas. pa vas molim ko ima odgovor, da li je to tacno ili ne ? s'obzirom da gume izgledaju kao nove....

06. Dec 2012.

podaci na oglasima nisu tačni ,pišu da imaju servisnu knjižicu ,predjem juče 350 km.da kupim dehatsu kad za 3h iz zaključanih kola ..ukradu "ser. knjižicu .Oštećeni smo za 3500 din i izgubili više od pola dana ,želimo da se drugima ne dogodi ,D.C.

24. Nov 2012.
Ljubiša Livac 24. Nov 2012.

raznih prevaranata i neozbiljnih ima!
Mene je pre par godina zavlacio klinac neki, auto na fotografijama super, pozovem ga kaze sve je odlican auto sve super ide.
A u stvarnosti bila je krsina neka polu raspala koja se vuce kao mazga.

Poceo je da se vadi kako je to to, pa kako auto prodaje za druga
...Pročitaj više

Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top