MojaGaraza - Citroën Saxo (1996 - 2003) | MojaGaraža MojaGaraza - Citroën Saxo (1996 - 2003) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A

Ne mogu nikako da isključim ventilator, prekidač i kada je na nuli ventilator idalje duva

29. Jan

Cao, imam problem sa radijator grejanja. Promenio sam ih 3 do sad, i opet isti problem, i dalje se oni kvare, urade se neke sitne rupice koje se zabelezuje pod pritiskom. Motor radi perfektno, ne gubi ulje. Neki savet?

23. Jan
Vasilije Zderonjic 24. Jan

Verovatno ti je ceo sistem za hlađenje pun prljavštine koja onda pod pritiskom cirkuliše i pravi štetu . Trealo bi ispustiti antifriz i sve to dobro isprati običnom vodom iz vodovoda, i to više puta , za početak .

km/h ne radi skala temperature, niti goriva, narucim drugu polovnu, sad ne radi skala temperature, a radi skala goriva, kako resiti problem?

23. Jan

Pozdrav svima, imam problem sa km/h satom,ne pokazuje mi trenutnu brzinu, obrtaji rade, skala za gorivo varira gore-dole, kilometraza se ne menja na displeju, da li je neko imao slicno iskustvo, saxo je 1.4 vts 2002god.

14. Dec 2019.

Kvar citroen saxo

26. Okt 2019.
Milan Milošev 26. Okt 2019.

Imam citroen saxo 2003 god 1.5 d u toku voznje sam primetio na instrument tabli sve zkazaljke mi vrati na pocetak to traje mozda nekih minut i vrati na prvo bitno stanje i svetlo mi oslabi i ponovo se pojaca sta bi moglo biti ako moze neko da mi pomogne

Na saksu 1.1 benzin mi se dešava da moram stalno da luftiram sistem, stavljen je novi hladnjak i hladnjak kabine, urađen veliki servis pre dva meseca. Ulje je ok, ne dimi, promenjen termostat. Potreban savet?

23. Okt 2019.
Aleksandar Mišić 23. Okt 2019.

Ne radi prva brzina ventilatora. Treba relej da se zameni. Isti problem sam imao i ja.
On kad upali crvenu lampicu u tom trenutku pali drugu brzinu ventilatora i zato se brzo i ugasi, a prvu nema tj ventilator uopste ne radi do paljenja crvene lampice.

Postovanje
imam problem jer mi ne rade pokazivaci, servo je odjednom otkazao, ventilator za hladjenje i grejanje. Sta bi moglo da bude, jel neko zna?

20. Sep 2019.
Učitaj još odgovora

Pozdrav narode. Imam jedan problem sa ventilatorom kabine stalno duva na najjace, u bilo kom polozaju 0,1,2,3,4 nije moguce iskljuciti ga. Da li neko zna u cemu je problem?

04. Sep 2019.

Imam problem,citroen saxo 1.5 d 2002. Cim dam kontakt pali ventilator,temperatura normalna ali ne gasi nikako,zamenio sam oba termodavaca nije do njih,sta moze da bude?

27. Aug 2019.
Vasilije Zderonjic 28. Aug 2019.

Ne menjaj napamet, nađi po netu električnu šemu za svoj auto . Taj ventilator garantovano pali neki relej, proveriš prvo njegovu ispravnost, pa ako je ispravan odakle stiže napon koji ga uključuje. Obično bude neka glupost, pokidana žica ili loša masa, pa je relej stalno uključen .

Učitaj još odgovora

Pokusavam da nadjem nesto konkretnije o elektronici na Citrone Saxo 1.1, ali mi ne uspeva, pa bih molila da mi neko, ko je dokon, kaze i ukaze na mogucnosti i eventualne probleme. Hvala unapred :) Stavila sam u off topic jer nisam mogla da se snadjem na forumu .

22. Jul 2019.
Dimitrije Nikolić MG moderator 22. Jul 2019.

Ja sam imao verziju pre redizajna sa 1.4 motorom i nisam imao nikakvih problema sa elektronikom, mada realno nije ni imao nešto mnogo što bi moglo da se pokvari. Drugar već dugo ima redizajniranu verziju 1.1 i on isto nije imao nikakvih problema, mada je njegova baš osnovna verzija po pitanju opreme...Pročitaj više

Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top