MojaGaraza - Citroën C5 Tourer (2008 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Citroën C5 Tourer (2008 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

34 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Odličan auto, lađa, Snažni i dugovečni 2.0 hdi motor, dobra upravljivost, ležanje u krivini, ubrzanje, osećaj u vožnji. Hidraulika uglavnom bez problema. Izdržljiv i možda najrobustniji Citroen koji je do sada. Imate osećaj da vozite nemački auto, sa svim prednostima francuske limuzine.

Generalno osetljivi na loša goriva, loša ulja, nešto slabiji trap nego kod nemačke konkurencije, veća potrošnja od fabrički deklarisane. Redovno održavanje pod obavezno, auto traži pažnju.

13. Jul 2019.
Pogledaj ostalih 2 komentara
Dimitrije Nikolić MG moderator 10. Aug 2019.

Nema mesta kao u starom, a proizvođači se od izbacivanja svakog novog modela kako sada ima još 1,5 cm više za kolena na zadnjoj klupi, da je lakši za 100 kg od prethodne generacije (a kola sve teža i teža), da troši 20% goriva manje, da je torziona krutost povećana za 40% (do sada su kola verovatno ...Pročitaj više

Mika Perić 08. Sep 2019.

Ima li neko problem sa povremenim trzanjem (znači ne svaki put) prilikom ubrzavanja (obično u trećoj i četvrtoj brzini pod klimom), motor je 2.0HDI 140ks ?

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Motor 2.0 Blu Hdi 180 KS automatik. Za sada sam zadovoljan, motor je pun snage, perfektno uparen sa automatskim menjačem. Poseduje hidro vešanje i veoma je udoban, pogotovo na autoputu gde pliva poput lađe. Prelep dizajn karavana, što se ne može reći i za sedana. Enterijer još lepši.

Nedostatak mesta za odlaganje stvari, držač za čašu na imbecilnom mestu. Malo sam razočaran potrošnjom, koja je znatno veća od fabrički propisane, ali za ovoliki auto sa automatskim menjačem opet nije strašno, 8L po gradu, na autoputu do Grčke 6,7L, doduše natovaren do guše, 5 putnika, ...pun gepek, Thule XL na krovu. Nasloni sedišta bi mogli biti malo višlji zbog nas od 2m, ali ne smeta.

Pročitaj više

18. Jun 2019.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor

Prelep auto,velik i udoban. Vozim ga od skoro Citroen C5 X7 2.0 Hdi 140 ks 2011god model za 2012 god,voznja kakvu mozete da pozelite za duza putovanja,cena odrzavanja zadovoljavajuca.

Mane ne mogu jos istaci vozim ga od skoro.

14. Feb 2019.
Pročitaj sve utiske za Citroën C5 Tourer (08 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top