Volkswagen Golf Hatchback (2004 - 2008): Nebojsa pita ostale vozače | MojaGaraža Volkswagen Golf Hatchback (2004 - 2008): Nebojsa pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Da li je moguce da auto skripi tj pusta zvuke kao da je otisao naprimer spaner kaisa ili spaner alternatora samo zato jer sam pokvasio malo kais. Juce sam sipao tecnostnza stakla pa sam malo promasio rupu pa sam pokvasio okolo i evo jutros auto zaskripao na 5.min i sad je prestao kao da nista nije bilo. A plus auto mi je bio kod limara da mi zakrpi.nesto na pragu i sav je bio prasnjav auto kad sam dosao po.njega. Jer moguce da to utice na njega?

01. Feb
Nebojsa Nekic 04. Feb

Ovo je bilo vise kao neko grebanje pa malo i škripe. Kad sam mu dao jaci gas kao zaskripelo je bas bas i odjednom prestalo. Evo vec 2 dana se nista ne cuje. Jel moguce ako je otislo nesto da se primirilo na neko vreme? Ili bi moralo da skripi sve vreme ako je kvar?

Nebojsa Nekic 04. Feb

Ok.
Jel moguce da zapadne neki kamencic ili da je kais malo skrenuo iz lezista pa da kada sam mu dao gas vratio se. Ovo idem nekom logikom povezujem sa bajsem kad sam vozio kao klinac :)

Vasilije Zderonjic 05. Feb

Ti sam znaš kad si menjao kaiševe. Ako su stari oni polako postaju plastični, malo vlage ili prljavštine i oni škripe . Škripanje nije problem, problem je kad kaiš izgubi elastičnost, onda može da pukne iznenada .

Dimitrije Nikolić MG moderator 05. Feb

Moguće. Ja skinuo zaštitu ispod motora, pre neki dan uletim u baru i odmah izgubim servo na volanu. Sledećih 10-ak minuta sam gubio servo svaki put kad oštrije skrećem. Imao sam već takvu situaciju na jednom drugom autu, pa sam znao šta je u pitanju. To je ono kad je neko lenj pa neće da vrati zašti...Pročitaj više

Top